Nová Ves
nad Nisou

B – sport Hrabětice

B – sport Hrabětice

Půjčovna a skiservis B Sport se nachází v regionu Jizerské hory, v obci Hrabětice, v těsné blízkosti lyžařského areálu Severák. B - sport poskytuje veškeré služby pro Vaše sportovní radovánky a to jak v zimě, tak i v létě.

V zimním období nabízí široký sortiment lyží a lyžařských kompletů. Všechny půjčované lyže jsou nově nakoupené a pečlivě servisované. V ceně kompletu je vždy i přilba. K dispozici jsou lyžařské boty různých značek a typů, což dává jistotu dobrého výběru.

Půjčovna dokáže uspokojit potřeby i celých skupin vč. početných dětských kolektivů.

NÁŠ TIP: letošní sezonu je pro Vás připravena jedinečná možnost testování lyží od společnosti Sporten a.s. Důvodem výběru společnosti Sporten byl nejen jejich velký pokrok v oblasti technologií a designu, ale také fakt, že jsou poslední velký výrobce lyží v Čechách.

K dispozici bude téměř celé výrobní portfolio sjezdových lyží značky Sporten, které najdete na webu sporten.cz.

V půčovně máte také možno zapůjčit a následně vyzkoušet moderní novinku horských svahů tzv. Pop-Board. Pop-Board se skládá ze standartního snowboardu a základny s řidítky. Je vhodný pro všechny věkové kategorie, bez ohledu na jejich fyzickou zdatnost. Jeho hlavní předností je, že bez ohledu na místo a způsob použití vytváří potřebné návyky na lyžování a snowboarding.

B - Sport nabízí také kompletní služby skiservisu

V letním období je v půjčovně možné zapůjčit si horská a treková kola, včetně vozíků a připojovací tyče. Nyní v nabídce nová kvalitní horská kola značky TREK a Specialized. Možnost zapůjčení elektrokol po předchozí objednávce.

Další informace

Datum vložení: 14. 7. 2015 13:22
Datum poslední aktualizace: 14. 7. 2015 13:22
Autor: Správce Webu

Turistika

Rychlý kontakt

Adresa:
Obec Nová Ves nad Nisou
Nová Ves nad Nisou 281
468 27 Nová Ves nad Nisou

Telefon:
731 068 368 úřad
724 321 724 starosta

776379444 místostarosta

DS: jjhedsu

E-mail:
novavesnn@volny.cz 

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Kostel Panny Marie pomocnice křesťanů 4