Nová Ves
nad Nisou

Skiaréna Jizerky - Bedřichov

Skiaréna Jizerky - Bedřichov

Bedřichov je jedním z nejvýznamnějších středisek zimní i letní turistiky v Jizerských horách, díky klidnému prostředí je vhodný i pro rodinnou rekreaci. Je snadno dostupný městskou dopravou z Jablonce nad Nisou a Liberce.

Vleky

Ve ski areálu na Bedřichově naleznete 7 lyžařských vleků. 2 vleky z tohoto počtu jsou kotvové a zbylé typu poma. Pro večerní lyžování se využívá poma na Malinovce. Přímo v centru ski areálu na Malinovce je též umístěn dětský vlek s odděleným prostorem pro výuku.

Sjezdovky

Ski areál Bedřichov nabízí lyžování na celkem 5 400 metrech sjezdovek. Jedná se široké tratě střední a nízké obtížností.  Díky tomu jsou vhodné pro lyžařské vyžití rodin s dětmi. Sjezdové tratě jsou vybaveny systémem technického zasněžování.  Večerní lyžování na 520 m dlouhé sjezdovce Malinovky.

Lyžařská škola, půjčovna a servis = SKI Bižu SPORT

Pobočku na Bedřichově naleznete vedle pokladen areálu v budově Malinovky. V areálu je disponováno uzavřeným výukovým prostorem u dětského vleku na Malinovce. V ceně za výuku v naší škole je zahrnuto jízdné na lyžařských vlecích.

Doprava a parkování

Automobilem do ski areálu bez problémů dojedete od Jablonce nad Nisou a od Liberce. Bezplatné parkoviště pro 50 automobilů u nástupu na vleky u Malinovky. V blízkosti jsou i další, placená, parkoviště Maliník a Hřiště. Ski areál je dostupný autobusy městské hromadné dopravy z Jablonce nad Nisou i Liberce.

Běžecké tratě:

Bedřichov nabízí možnosti nástupu na 80 km upravovaných běžeckých tratí Jizerské magistrály. Nástupními místy jsou běžecký stadion Bedřichov, Nová louka - Šámalova chata, rozhledna Královka, Sedlo Maliníku.

Aktuální informace z lyžařského střediska

Webkamera z lyžařského střediska

Interaktivní mapa lyžařského střediska

Další informace

Datum vložení: 14. 7. 2015 13:22
Datum poslední aktualizace: 14. 7. 2015 13:22
Autor: Správce Webu

Turistika

Rychlý kontakt

Adresa:
Obec Nová Ves nad Nisou
Nová Ves nad Nisou 281
468 27 Nová Ves nad Nisou

Telefon:
731 068 368 úřad
724 321 724 starosta

776379444 místostarosta

DS: jjhedsu

E-mail:
novavesnn@volny.cz 

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Alej dětí